Instagram report 2019

We hebben een hoop data verzameld om je over de best practices voor 2019 Instagram te informeren

Instagram verandert voortdurend. Van algoritme-updates tot nieuwe "best practices", het kan lastig zijn om op de hoogte te blijven van alles wat er gebeurt met dit belangrijke social mediaplatform. Gelukkig voor jou - HubSpot heeft een hoop gegevens. HubSpot heeft samengewerkt met analytische experts bij Mention om je de nieuwste Instagram-analyses te geven. Je zult leren hoe succesvol bedrijven het platform gebruiken en wat je moet weten om in 2019 voorop te blijven lopen.

HubSpot heeft een enorme hoeveelheid social-mediagegevens verzameld voor dit rapport. Door een analyse van 48,065,694 Instagram-berichten en 306,278 van de topgebruikers hebben ze trends waargenomen met betrekking tot engagement rates, hashtags en andere inzichten die van belang zijn voor zowel merken als marketeers. Met deze informatie binnen handbereik, kun je in 2019 de juiste koers bepalen voor jouw Instagram-strategie.

Het rapport leert je alles over:

  • Hoe je je Instagram-engagement beoordeelt
  • De soorten inhoud die je zou moeten posten
  • De nieuwste Instagram-data om je social strategie te updaten
  • Wanneer moet je Instagram-gebruikers taggen om je bereik te vergroten
  • Instagram-advertenties maken die volgers aantrekken
  • Hoe micro-influencers je bedrijf kunnen laten groeien

Ben je klaar om het rapport te downloaden?


Lab701 Social Media Factory gebruikt de informatie die u ons verstrekt om mogelijk contact met je op te nemen over onze relevante inhoud, producten en/of diensten. Je kunt je op elk gewenst moment afmelden voor communicatie vanuit Lab701. Raadpleeg voor meer informatie het privacybeleid van Lab701.